Sposób przygotowania

Filety umyć, pokroić na kawałki, oprószyć solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny, odłożyć w chłodne miejsce. Paprykę pokroić w słupki, cebulę w piórka i podsmażyć na 1 łyżce rozgrzanego masła. Naczynie żaroodporne posmarować pozostałym masłem, włożyć paprykę z cebulą, ułożyć filety z ryby, oprószyć solą i pieprzem. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w plastry, obłożyć rybę i podlać winem. Wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec około 30 minut w temp 170 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ale to musi być pyszne!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pysznie i zdrowo.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    przepyszny numerek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    przepyszna rybka miało być Przepraszam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !