Sposób przygotowania

Do słoja wrzuć rozgniecione owoce jałowca, wsyp cukier i wlej wódkę. Słój zakręć i odstaw na dwa tygodnie . Po tym czasie przefiltruj i zlej do butelek.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    super
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    smaczna
  • 6
    original
    Opublikowano

    Beata73

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    jeszcze nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    matesko

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ma piękny aromat
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ma super aromat

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !