Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tort Wiedeński

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka ziemniaczana 15 dag
cukier 15 dag
masło 10 dag
jaja 3 szt
mleko 4 łyżki
proszek do pieczenia 1 łyżeczka
sok z cytryny 1 łyżka
skórka z cytryny 0,5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Tort Wiedeński

Masło utrzeć, dodać cukier i żółtka, mleko, skórkę z cytryny, potem połączyć z mąką i proszkiem. Wymieszać i upiec.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 23.02.2014 18:40
Mniammm:*.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak