Sposób przygotowania

Mięso natrzeć przyprawami i włożyć do naczynia żaroodpornego (bez tłuszczu), pokroić w plasterki cebulę i czosnek i obłożyć mięso. Piec w piekarniku ok 1,5 godziny pilnujac by nam się nie przypaliło. Mięsa nie podlewałam wodą, piekło się w puszczonym soku z mięsa. Podawać z surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie,pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ładnie wygląda :o)
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ale pyszności!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię to !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !