Sposób przygotowania

Masło utrzeć z cukrem pudrem na puszystą masę. Ciągle ucierając dodawać po łyżce śmietanki. Pod koniec ucierania dodać rozpuszczoną w kąpieli wodnej czekoladę. Przyprawić do smaku sokiem z cytryny. Blat biszkoptowy położyć na ściereczce, skropić wodą, wyłożyć masę, wyrównać i całość zwijać w rulon. Wieprz polać polewą czekoladową.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    To coś dla mnie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ale bym zjadła chociaż odrobinkę :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !