Sposób przygotowania

Galaretkę przygotować wg instrukcji na opakowaniu ja dałam ½ szklanki wody mniej. Maliny przełożyć do salaterek. Dodać pokrojone w kostkę banany. Całość zalać galaretkę i zostawić do całkowitego ostygnięcia. Następnie kremówkę ubić z cukrem pudrem. Na wierzch galaretki wyłożyć kremówkę i udekorować słodkim kakao.

Spróbuj również

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    ale pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    popieram, rozkoszny :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Damian19

    jest naprawde pyszny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takie deserki są najlepsze.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !