Sposób przygotowania

Podsmażamy mięso i kiełbasę.Podduszamy kapustę z mięsem,grzybami i liciem laurowym.Doprawiamy do smaku (gotujemy na wolnym ogniu ok 1,5 godzi,mieszając od czasu do czasu).Dodajemy śliwki i gotujemy ok 15 minut,następnie dodajemy koncentrat.Gotujemy 15 minut.
Gotowe!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego....
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubie to
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    lubie bigos
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super bigosik;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Ale pachnie!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    cudo :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Jem go od czasu do czasu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !