Sposób przygotowania

Ciasto: składniki łączymy ze sobą, wyrabiamy ciasto, następnie dzielimy na 2 części, wstawiamy na około godzinę do zamrażalnika. Wcześniej ciasto owijamy folią spożywczą.
Masa: twaróg, cukier oraz żółtka miksujemy. Białka ubijamy na sztywną pianę. Do sera dodajemy mleko, budyń w proszku oraz pianę z białek, delikatnie mieszamy.
Następnie jedną część ciasta ścieramy na blachę na tarce o dużych oczkach, wykładamy masę serową, na masę ścieramy drugą część ciasta.
Pieczemy około godziny w temp. 180*c.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie ciasta :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    lubie serniki
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    i ja tez
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam go
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Przepadam za nim
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Lubię takie ciasta
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !