Sposób przygotowania

Warzywa obrać, pokroić i ugotować do miękkości. Dodać przyprawy oraz włożyć umyte dzwonki ryby.Gotować na wolnym ogniu przez ok. 10-15 min. aż ryba będzie miękka.
Zabielić śmietaną i posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    marta1371

    trzeba koniecznie zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    zupę rybną robię na święta,pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    super przepis:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    nie jadłam jeszcze nigdy zupy rybnej
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    z ziemniakami nigdy nie robiłam:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    dobra zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    świetna zupka!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    uwielbiam:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    nigdy takiej nie jadłam,,,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna rybna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smaczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smacznie się zapowiada nigdy nie robiłam muszę to naprawić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !