Sposób przygotowania

Mięsko najpierw kroimy w kostkę , smażymy . potem wlewamy 3\\4 litra gorącej wody przykryć i gotować . Cebule i ziemniaki kroimy w kostkę smażymy na oleju , pory kroimy w pół krążki , te warzywa dodajemy do zupy i całość gotujemy , pod koniec doprawiamy do smaku i posypujemy natkę już jak wlejemy zupę na talerz.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubię zupy z wstępnie smażonymi składnikami
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !