Sposób przygotowania

Z podanych pierwszych czterech składników zagnieść ciasto, skrapiając je 1/4 szkl. wody. Rozwałkować, wyciąć krążki. Grzyby krótko przesmażyć, zemleć razem z rybą, przyprawić. Dodać zasmażkę z mąki i masła rozprowadzoną mlekiem i pianą z białka. Ułożyć farsz na cieście, zlepić pierogi. Pierożki posmarować żółtkiem rozmieszanym z małą ilością wody, piec 20 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    coś innego :) coś pysznego :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Apetycznie zapowiada się ta potrawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !