Składniki:
mak | 30 dag |
mąka | 30 dag |
jajko | 3 szt |
masło | 15 dag |
cukier puder | 30 dag |
Skórka pomarańczowa kandyzowan | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
aromat migdałowy | 1/2 łyżeczki |
orzechy włoskie | 1/2 rozdrobnione |
mak | 30 dag |
mąka | 30 dag |
jajko | 3 szt |
masło | 15 dag |
cukier puder | 30 dag |
Skórka pomarańczowa kandyzowan | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
aromat migdałowy | 1/2 łyżeczki |
orzechy włoskie | 1/2 rozdrobnione |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: