Sposób przygotowania

Ubić białka cukrem, dodać oprószone mąką orzechy, wiórki i rodzynki, olej oraz mąkę lekko wymieszać. Upiec.
2 paczki delicji nasączyć w kawie parzonej ze spirytusem.
W ¾ szklanki wody rozprowadzić 2 budynie dodać łyżkę mąki i 5 żółtek zalać syropem z brzoskwiń. Dodać 3 łyżeczki cukru. Ostudzić zimny budyń utrzeć z masłem.
Plecak przekroić na pół.
1/3 kremu
Delicje namoczone w kawie
1/3 kremu
Placek
1/3 kremu
Brzoskwinie
Zalać tężejącą galaretką.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    zapowiada się przepysznie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    trzeba spróbować
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    podoba mi się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !