Sposób przygotowania

1. Utrzeć żółtka z cukrem
2. Dodać ser mascarpone
3. Do zaparzonej i posłodzonej kawy dodac amaretto.
4. Maczać lekko biszkopty w kawie i ukladać na półmisku
5. Wylać połowe masy
6. Nałożyć kolejną warstwe biszkoptów maczanych w kawie.
7. Wylać reszte masy
8. Posypać kakao wedle uznania.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Ciasto wygląda przepysznie :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    pyszności:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    aż ślinka cieknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    ciasto jak marzenie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    cudownie wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    za sam wygląd punkt, na pewno pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !