Sposób przygotowania

Śliwki umyć, wypestkować , włożyć do słoików. Z wody, octu, cukru i goździków zagotować zalewę. Napełnić słoiki ze śliwkami, zakręcić nakrętki. Włożyć do garnka z wodą i pasteryzować około 15 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dawid15

    Smacznie wygląda:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne i ładne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawe :)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    w tym roku nie zrobiłam,....szkoda, bo bardzo lubię i do deserów i do mięs
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takie śliwki lubię.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !