Sposób przygotowania

Por, papryczkę pokroić w na drobne paseczki i wrzucić na rozgrzany oliwę przesmażyć.
Mięso wyrobić z 1 jajkiem, bułką tartą, dodać ostudzony por i dobrze wyrobić. Na koniec dodać przyprawy, doprawić do smaku. Ciasto francuskie rozmrożone , przekroić wzdłuż na pół, posmarować rozbitym jajkiem, rozłożyć farsz na połowie i zawinąć, skleić brzegi jajkiem. To samo zrobić z drugą połówką ciasta. Kroić na kawałki ok. 4-5 cm. Na wierzchu posmarować jajkiem i można posypać sezamem. Piec ok 25 min w temp. 190 - 200st.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    fajne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pewnie pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    przepis warty wyprubowania
  • 2
    original
    Opublikowano

    jola1508

    bardzo fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    jola1508

    bardzo fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !