Składniki:
schab bez kości | 1,5 kg |
kiełbasa podwawelska | 30 dag |
czosnek | 2 zabki |
cebula | 1 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
bulion warzywny | 2 szkl |
smalec | 2 łyżki |
kminek | 3 łyzeczki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
schab bez kości | 1,5 kg |
kiełbasa podwawelska | 30 dag |
czosnek | 2 zabki |
cebula | 1 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
bulion warzywny | 2 szkl |
smalec | 2 łyżki |
kminek | 3 łyzeczki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: