Sposób przygotowania

Ryż ugotować na półsypko, połączyć z mięsem mielonym, podsmażoną cebulką i koperkiem. Doprawić solą i pieprzem. Ogórki obrać, przekroić wzdłuż, usunąć pestki. Ogórki napełnić farszem mięsno-ryżowym, ułożyć w rondlu, dodać łyżkę margaryny i szklankę wody, dusić 20 minut. Do sosu dodać przecier, doprawić śmietaną i mąką. Bardzo dobre z ziemniakami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !