Sposób przygotowania

Mięso wyrobić z bułką tartą, jajkiem i przyprawami na spoistą masę. Z masy mięsnej uformować kulki i podsmażyć je na oleju. Zalać bulionem warzywnym, dodać pokrojona paprykę i cukinię, wymieszać, chwilkę poddusić. Jeśli jest za rzadki sos to można dodać łyżkę mąki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anita21

    ciekawe
  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    mniam, mniam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    jakie to może być dobre!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !