Sposób przygotowania

Białka ubić z cukrem, później połączyć z żółtkami i wymieszać z obiema mąkami. Masę rozsmarować na blaszce wyłożonej papierem i piec w 220 stopniach. Ciasto wyjąć na ścierkę, zdjąć pergamin i zwinąć. Czekoladę roztopić, masło utrzeć na puch, dodając schłodzoną czekoladę i puder. ciasto posmarować częścią kremu, zwinąć i posmarować pozostałym kremem. Można udekorować owocami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Najs
  • 5
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    apetyczna rolada, super wyglada
  • 5
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 5
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 5
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    roladka wyśmienita :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię takie roladki
  • 0
    original
    Opublikowano

    teresa18

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    Bardzo apetyczna ta roladka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !