Sposób przygotowania

Mięso umyć, włożyć do 3 szklanek wrzącej wody, dodać obraną marchew i seler, przyprawić solą i pieprzem, ugotować do miękkości. Następnie na wywarze z mięsa ugotować ryż. Ugotowane mięso i seler pokroić w kostkę, marchewkę w plasterki. Posiekaną cebulę zrumienić na maśle. Wszystko wymieszać z ryżem, polać ketchupem i posypać natka pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Fajne połaczenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    musi być smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    musi być smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi być smaczna.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !