Sposób przygotowania

truskawki przetrzeć przez sito galaretkę przygotować w półtorej szklanki wody i ostudzić białka ubić na sztywną pianę i następnie dodawać cukier puder i cukier waniliowy i po łyżce krzepnącą galaretkę i ubijać razem potem przełożyć do miseczek i wstawić do lodówki

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    nie ma to jak truskawki :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    mniam,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    Chciałabym wypróbować ten przepis tylko wydaje się on niekompletny.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !