Sposób przygotowania

Jedną galaretkę rozpuścić w 1 szklance wrzątku. Delikatnie przestudzić, przelać do miski, dosypać cukier puder i ucierać mikserem aż uzyska się jednolitą masę. Gdyby masa była zbyt rzadka, to trzeba dołożyć więcej cukru pudru.
Po uzyskaniu gęstej masy formujemy z niej małe kulki i każdą z kulek obtaczamy w drugiej, sypkiej galaretce.
Igliwie wypłukać, podzielić na podwójne igiełki i wbijać je w kulki z galaretki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pyszne słodkości i jak ciekawie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    i dobre na dekoracje kazdego deseru
  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    Głosik za pomysł :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    pięknie wygląda
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    do dekoracji rewelacja!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ślicznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyglądają zjawiskowo :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    monika141

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !