Sposób przygotowania

ubic sniezke z zimnym mlekiem i polaczyc z ubita smietana, zagotowac cukier z dwiema lyzkami wody i cienkim strumieniem wlewac, caly czas ubijajac, do ubitych uprzednio jaj, polaczyc obydwie masy i wlozyc do plastikowego pojemnika, umiescic w zamrazalniku na 24 godz, z porcji uzyskuje sie 1,5 kg lodow

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Warto by spróbować :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    ciekawe czy sa rownie pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pyszne - polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    zapowiadają się pyszne lody:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    domowe najlepsze :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !