Sposób przygotowania

Na patelni rozpuścić masełko, wbić jajka, posypać przyprawami, smażyć na niewielkim ogniu, jak się zetnie, przewrócić na drugą stronę, ja lubię jak się porządnie zetnie, nie lubię lejącego się żółtka;) ale znam osoby, które wolą jajko na bardziej miękko:)
Podawać z ugotowanymi ziemniaczkami posypanymi koperkiem i ze zsiadłym mlekiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Jak ja to lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Jak ja to lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam, mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    pyszny standardzik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Lubię, szczególnie latem.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !