Sposób przygotowania

Dno foremki wyłożyć biszkoptami,masło utrzeć, dodać cukier,stopniowo dodawać serek.Namoczyć żelatyny namoczyć zimnej wody, odstawić.Gdy napęcznieje rospuścić w rządku. Połączyć z masą serową. Nałożyć na biszkopty, odstawić do lodówki.Nato owoc i gęstniejącą galaretke

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iwonka20122

    Deser wyśmienity Polecam serdecznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maxfighter

    ROZUMIEM ZE ZAPRASZASZ
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    brygida

    to co na zimno z deserów, to jest fantastyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    darek6

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !