Sposób przygotowania

Filety z łososia wypłukać i podzielić na porcje, skropić sokiem z cytryny i posypać pieprzem. Usmażyć na rozgrzanym oleju.
Szpinak wypłukać, oberwać łodyżki, pokroić w plastry i wrzucić na osolony wrzątek. Delikatnie gotować przez 5 minut. Później odcedzić. Gorący szpinak wymieszać z jajkiem, masłem, rozgniecionym czosnkiem i przyprawami.
Na talerzu położyć szpinak, a na nim gorącego łososia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/HerLife

    Chyba wypróbuję w najbliższym czasie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne połączenie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !