Sposób przygotowania

Czosnek obrać, pokroić, podsmażyć na oliwie. Na tym samym tłuszczu wytopić pokrojony na bardzo drobno boczek. Makaron ugotować w osolonej wodzie, odlać 2 łyżki wody z gotowania, resztę odcedzić. Jajka roztrzepać, dodać sól wodę z makaronu, śmietanę, ½ parmezanu i pecorino. Makaron wymieszać z boczkiem, powoli wlewać, cały czas mieszając masę jajeczną, przyprawić solą i pieprzem a wierzch posypać resztą serów. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    na pewno smakuje wyśmienicei
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    Ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !