Sposób przygotowania

Ser przecisnąć przez praskę. Następnie wymieszać go z cukrem waniliowym, zapachem, cynamonem i rodzynkami. W razie potrzeby dosłodzić zwykłym cukrem. Ja dodałam jeszcze trochę śmietany, być może dlatego mi wypłynął na blaszkę. Ciasto francuskie delikatnie rozwałkować i wyciąć kwadraty. Na każdym jednym kawałku ciasta układać masę serowa. Piec w mocno nagrzanym piekarniku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszna odmiana
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    pyszna klasyka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !