Sposób przygotowania

Makaron ugotować w osolonej wodzie. Wątróbkę umyć oczyścić z żył, pokroić na kawałki. W rondlu rozgrzać oliwę, włożyć wątróbki i pokrojone pieczarki, dusić pod przykryciem. Następnie oprószyć solą i pieprzem. Dodać pokrojoną paprykę, szczypior, połączyć z makaronem, wymieszać.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Fajny pomysł na szybkie i smaczne danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    muszę spróbować, podoba mi się ten pomysł na obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajny pomysł na obiad
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    w takiej wersji jeszcze nie próbowałam aczkolwiek nigdy nie wiadomo :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !