Sposób przygotowania

Wyłożyć formę ciastem francuskim, wstawić na ok 10 minut do piekarnika rozgrzanego do temperatury 200 stopni. Szparagi pokroić na kawałki długości 4-5 cm. Śmietanę roztrzepać z jajkami, wsypać starty żółty ser i przyprawy. Dokładnie wymieszać. masą wylać na podpieczony spód, ułożyć na niej szparagi. Piec jeszcze ok. 25 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Świetny przepis, tym bardziej że mamy teraz sezon na szparagi.
  • 9
    original
    Opublikowano

    plocia

    Jadłam ostatnio u koleżanki, naprawdę pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    PYCHOTA!! super przepis musze zrobic ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    wypróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    superowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !