Sposób przygotowania

Pomarańcza obrać ze skórki.Jabłka oczyścić. Wycisnąć sok za pomocą sokowirówki.. Dodać cukier oraz cynamon.Wymieszać.Sok najlepiej trzymać do 24 godzin w lodówce. Można zagotować i wlać w buteleczki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszny i zdrowy soczek!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    pyszny
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super soczek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    niezłe
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Samo zdrowie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Samo zdrowie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !