Sposób przygotowania

Marchew, seler obrać wraz z pietruszką zetrzeć na tarce do warzyw. Cebulę obrać i posiekać, pieczarki oczyścić i pokroić w kostkę Wszystkie składniki połączyć i wymieszać. W rękawie foliowym ułożyć połowę kostek dorsza, oprószyć je przyprawą do ryb, położyć na niej połowę mieszanki warzywno-grzybowej, dodać soli i pieprzu, znów położyć kostki, oprószyć je przyprawą do ryb, dać następną porcję warzyw, posolić i popieprzyć. Na wierchu dodać posiekane na drobne wiórki masło, podlać 2 łyżkami wody, zamknąć rękaw foliowy. Piec 30 minut w 200 stopniach.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !