Sposób przygotowania

Pomidory umyć, ściąć wierzchy, wydrążyć miąższ. Dymkę umyć, pokroić w cienkie krążki. Oba serki utrzeć na gładką masę (zamiast koziego można użyć bryndzy lub fety). Doprawić solą i pieprzem. Dodać dymkę i zioła, wymieszać. Pomidory nadziać przygotowanym farszem. Grillować około 5 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Proste, zdrowe i na pewno pyszne:)
  • 8
    original
    Opublikowano

    plocia

    jest pyszne, tata tak jada prawie codziennie
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    o :) i to jest cos dla mnie super!
  • 3
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    lubie takie cos
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !