Składniki:
mąka | 10 dag |
jajko | 4 szt |
cukier waniliowy | 2 szt. |
migdały mielone | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 5 łyżki |
śmietana kremówka | 2 op duże |
bezy | 10 dag |
cukier | 3/4 szklanka |
mąka | 10 dag |
jajko | 4 szt |
cukier waniliowy | 2 szt. |
migdały mielone | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 5 łyżki |
śmietana kremówka | 2 op duże |
bezy | 10 dag |
cukier | 3/4 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: