Sposób przygotowania

Cukinię umyć, cienko obrać a następnie pokroić na plastry o grubości ok. pół centymetra. Pokrojone cukinie obsmażyć na oliwie i odsączyć.
Starty ser żółty wymieszać z białym, jajkiem oraz śmietaną. W naczyniu żaroodpornym ułożyć cukinię, zalać masą i włożyć do piekarnika. Zapiekać 10 minut w temperaturze 220 stopni C., a następnie 25 minut w temperaturze 180 stopni C. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jadłam taką zapiekaną , była pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jak dla mnie bąka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    jeszcze tak nie zapiekałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    niedługo rozpocznie się sezon cukiniowy także przepis jak znalazł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !