Sposób przygotowania

2 jajka, marchew, pietruszkę, ziemniak ugotować i pokroić w kostkę. Połączyć ze sobą wszystkie składniki. Dokroić do tego cebulę, groszek i ogórek kiszony. Przyprawić i wymieszać i polać połową majonezu. Zrobić z tego 4 porcje. Każdą obłożyć śledziem. Na wierzch dać po połówce jajka. 1/4 cebuli delikatnie polać majonezem. Ozdobić natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo ciekawy przepis.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Karolinka w Kuchni

    swietne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawe :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    bardzo interesująco wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha:) lubie takie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Skąd taka nazwa?
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    nie wiem, u nas od dawna się tak na to danie mówiło :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    fajna nazwa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    coś nowego może być dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !