Sposób przygotowania

Budyń Delecty Duży z dodatkiem cukru gotujemy w 550 ml wody. Kakao, żelatynę i mleko w proszku, zalewamy 100 ml wrzątku, energicznie mieszamy. Budyń łączymy z żelatynową masą, przestudzić całość. Chłodną lecz nie ściętą masę przekładamy do miksera i miksujemy na najwyższych obrotach na puch, dodajemy podczas mieszania sok i wermut. Podawać w pucharkach i po schłodzeniu w lodówce przez 2h.

*Ozdobić można czekoladą i do samej masy jak komuś mało czekolady też można dodać kawałeczki :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pychotka-super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pychotka-super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo ciekawy deser
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    bardzo ciekawy deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    coś na słodko mmm mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !