Przepis i sposób przygotowania na: Zupa grzybowa
Śmietanę zahartować dodając szczyptę soli i 3 - 4 łyżki zupy (wymieszać). Dodać do zupy, zagotować. Zupę doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać z makaronem nitki.
włoszczyzna | 1 szt. |
cebula | 1 szt. |
grzyby suszone | 1 szklanka |
masło | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt. |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
śmietana 18-procentowa | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: