Sposób przygotowania

suchary rozgniesc, wymieszac z roztopionym maslem i cukrem, wylozyc do tortownicy, zelatyne namoczyc w zimnej wodzie, 3 morele pokroic w osemki, a reszte rozdrobnic w mikserze, zagotowac 4 lyz soku morelowego i rozpuscic zelatyne, dodac rozdrobnione morele i jablka, wymieszac, smietane ubic i 1/3 dodac do owocow, wymieszac, wylozyc do torotwnicy, schlodzic, tort posmarowac bita smietana, przybrac morelami, posypac tarta czekolada

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    dziekuje i polecam do wyprobowania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !