Składniki:
szpinak | 30 dkg. |
cebula | 2 małe |
czosnek | 4 ząbki |
olej | 3 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
szynka w plastrach | 10 dkg. |
jajko | 1 sztuka |
zielenina | |
sól | do smaku |
ciasto francuskie | 40 dag. |
żółty ser | 12 twardy |
szpinak | 30 dkg. |
cebula | 2 małe |
czosnek | 4 ząbki |
olej | 3 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
szynka w plastrach | 10 dkg. |
jajko | 1 sztuka |
zielenina | |
sól | do smaku |
ciasto francuskie | 40 dag. |
żółty ser | 12 twardy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: