Sposób przygotowania

Śmietanka kremówka musi być dobrze najpierw schłodzona a potem ją ubijamy , podczas ubijania dodajemy cukier puder i cukier waniliowy całe opakowanie i ubijamy na sztywno. Połowę malin rozmrozić i przetrzeć przez sitko, , dodać je do bitej śmietany a tamte maliny , które zostały to obtoczyć w krysztale . I tak zrobiona bitą śmietane przekładamy do pucharków na wierzchu układamy maliny te obtoczone i dekorujemy listkami melisy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    mniam!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !