Sposób przygotowania

Żelatynę najpierw moczymy w zimnej wodzie .Następnie śmietanę jogurtową łączymy z sokiem z cytryny, wszystkimi cukrami , tylko jeden sobie jeszcze zostawmy , potem żelatynę rozpuszczamy na gazie i dodajemy ja do tego jogurtu , i odstawiamy . Maliny oczyścić , umyć parę możemy pozostawić do dekoracji a resztę dodajemy do jogurtu i przekładamy do formy keksowej i do lodówki na parę godzin . Kremówkę ubijamy z likierem tym cukrem co zostawiliśmy . Krem z malinami wyjmij z formy i podajemy z miętową bitą śmietaną i tymi pozostałymi malinami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    UWIELBIAM JEŚĆ MALINY POD KAŻDĄ POSTACIĄ
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !