Sposób przygotowania

Pierś myjemy,osuszamy,przekrawamy na cztery części i dość cienko rozbijamy.Każdy kotlet posypujemy z obu stron solą i pieprzem.Na kotlety układamy po plasterku żółtego sera i kilka plasterków cieniutko pokrojonego pora.Każdy kotlet składamy na pół i panierujemy w mące,jajku i bułce tartej.Tak przygotowane kotleciki smażymy na gorącym oleju.Podajemy z ulubioną surówką,ziemniaczkami z wody lub ryżem.Polecam.Smacznego:)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    suer
  • 2
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ciekawy pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    pewnie i smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pyszne są te kotlety :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !