Sposób przygotowania

Filety umyć, osuszyć, oprószyć solą i pieprzem. Pokroić na kawałki. Panierować w roztrzepanym jajku z mlekiem i tartej bułce. Smażyć na rumiano. Marchew i pietruszkę obrać, umyć i zetrzeć na tarce na dużych oczkach. Przesmażyć na oleju z pokrojoną cebulą. podlać połową bulionu i dusić do miękkości. Dodać koncentrat, resztę bulionu i ketchup. Wszystko wymieszać, doprawić do smaku i chwilę dusić. Gdyby sosu było zbyt mało można podlać bulionem i dodać ketchup.

Komentarze

  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajna rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !