Sposób przygotowania

Całe jajka ubić z cukrem do białości, delikatnie wymieszać z mąką wymieszaną z proszkiem do pieczenia i skórką z cytryny. Formę posmarować tłuszczem, posypać bułką tartą. Jabłka obrać, usunąć gniazda nasienne, pokroić na kawałki i ułożyć na dnie formy. Ciasto wylać na przygotowane jabłka. Piec w nagrzanym piekarniku około 30 minut w temp 160 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    uwielbiam taki z cukrem pudrem - mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pyszna klasyka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    puszyste
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    szybkie i bardzo smaczne cisto, uwielbiam je i zawsze jabłuszka posypuję cynamonem :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lekki i smaczny.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !