Sposób przygotowania

Cebulę i pomidory pokroić w plastry, wymieszać z solą i pozostawić na 24 godziny. Następnie pomidory wraz cebulą odcisnąć. 1,5 litra wody zagotować z przyprawami i octem. Na wrzącą zalewę wrzucić pomidory i gotować około 10 minut. Gorące wkładać do słoików, zakręcać i pasteryzować 15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobre zapasy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ciekawa;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takiej nie jadłam.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    bardzo dobra robiłam w ubiegłym roku podobną :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !