Sposób przygotowania

Składniki na ciasto połączyć mikserem i wyłożyć na wysmarowaną blachę.
Składniki na masę serową również zmiksować. Białka ubić na sztywno z cukrem i delikatnie połączyć łopatką z masą serową i wylać na blachę.
Piec w temp ok 180-190* C 60 minut.
Po upieczeniu nie wyjmować z piekarnika - sernik stygnie w piekarniku!!!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pysznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    zgadzam się z poprzedniczką pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !