Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z białych szparagów
Kroki postępowania
Smacznego :)
szparagi białe | 500 gram |
por | 1 szt |
marchewka | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler korzeniowy | 1 kawałek |
masło | 1 łyżka |
oliwa | 2 łyżki |
woda | 2 litry |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | kilka ziarenek |
makaron | 70 gram (drobny) |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
sól | |
pieprz | |
jogurt naturalny | 2 łyżki |
bazylia świeża | 1 garść |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: