Składniki:
woda | 2 litry |
śmietana | 2 szklanki |
szczaw | 300 gram |
masło | 1 łyżka |
ser żółty | 100 gram |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
kości cielęce | 1,5 kg |
włoszczyzna | 1 sztuka |
ziemniaki ugotowane | 300 gram |
jajko ugotowane na twardo | 3 sztuki |
woda | 2 litry |
śmietana | 2 szklanki |
szczaw | 300 gram |
masło | 1 łyżka |
ser żółty | 100 gram |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
kości cielęce | 1,5 kg |
włoszczyzna | 1 sztuka |
ziemniaki ugotowane | 300 gram |
jajko ugotowane na twardo | 3 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: